Mitt bästa år!

Nya huset - vårt hem

Publicerad 2012-08-12 18:35:47 i Inredning,

  

Rummet innaför hallen med vedförvaring i gamla trälådor som tillhört Skomakaren som bott och verkat i huset. Kaminen står framför den framknackade murstocken, avskalat och vackert.

  

Här är lilla hallen ovanför trappan upp. Micke lade flera timmar av sin lediga söndag på att ta bort gips, puts och gammalt tidningspapper från väggen. Han hittade också fina väggplankor som ska målas vita.

 

     

Hallen på nedervåningen var mörk och murrig när vi flyttade in. Där satt orange pizzeria-fusktegel som vi målade vit. Hängaren satt i källaren och den 100-åriga dörren bakom köpte vi för många år sedan på en återvinningsverkstad. Jag sprang på den söta cykelsadeln i trä på second hand och den får agera sittplats vid skopåtagning för de minsta. Tänk vilka vackra plankväggar det finns bakom flera lager av tapet och masonit!

   

Lite bilder från kökets matplats. Givetvis finns det röd duk med vita prickar i mitt lantkök!!! Matchar också med plåtburkar och brödkorg med samma mönster.


Så ser det ut här hemma. Vi är inte klara men det är en bit på väg!!!

Kommentarer

Postat av: Petra

Publicerad 2012-08-13 20:48:31

Ja ni har det så fint så kära kusinen min

kram

Postat av: Sojka

Publicerad 2012-10-25 16:56:04

Så avis jag blir! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

Mitt liv är nog som de flestas. Vardag, familjeliv och en strävan att få ihop det berömda livspusslet. Ledgångsreumatism, tre underbara barn och en värdefull make är annat som finns i mitt liv. Jag har bestämt att varje år ska vara mitt bästa år. Så det så!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela